Åh vad jag tycker om Lisa Bengtssons alldeles underbara mönster Tillsammans som finns som både tapet och som kuddar. De där små gulliga taxarna i blått skulle passa perfekt i vårt gäst/lekrum. För att inte tala om hennes fina illustrationer för Rädda barnen.

Foto: DUO fotografi

0 svar

  1. Jag tyckte det var helt hemska. Smaken är som baken. Vi ska flytta till radhus och inreda, har varit osäker på min stil och vad vi ska välja men när jag såg det så kände jag att det där ska jag iaf INTA ha : )

  2. Jag älskar hennes grejer, jag kan säga att Lisa är en av de finaste brudarna som Gnosjö producerat.
    Som gammal gnosjöbrutta så vet jag allt det.
    Heja Lisa, du är så himla bra!

  3. Denna kollektionen är riktigt fin; bilderna på Lisa och hennes två tvillingsöner som tagits i samband med kollektionssläppet är så himla fina de med. Har precis införskaffat mig kuddar från serien ”baronessa”, min absoluta favorit. Lisa är verkligen grym!

  4. Det här är ju toppen! Älskar såna här personliga, karaktäristiska mönster med humor och glimten i ögat 🙂 Roligt med att det är ”för stora som små” för det tycker jag verkligen att den är. Vaddå läskiga? En tax i rosett eller fluga läskig? Näee.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *