Om ni vill hänga med mig och Johanna idag, tycker jag att ni ska lyssna på Blankens Swanberg och senaste avsnittet som vi kallar ”Badjävlar”. Vad ”hänga” – tänker ni? Det här är ju envägskommunikation och alls inte något ”häng”. Nähä! Säger jag. Maila oss vad ni tycker, tänker och vill säga på blankensswanbergpodcast@gmail.com så kommunicerar vi åt alla håll!

Den här gången pratar vi bland annat om hur man som vuxen ofta slits mellan att vilja göra det man själv vill göra, och förväntningarna på att göra som övriga gruppen. Det obekväma i att säga ”jag vill inte” – särskilt så här i semestertider när föräldrar, barn, svärföräldrar och släktingar förväntar sig att man håller sig i gruppen och inte börjar konstra. Vad säger ni om det?

bild-11Ni hittar oss HÄR på Itunes och på Libsyn (om ni är androidanvändare eller hellre vill lyssna direkt i datorn) finns avsnittet HÄR.

0 svar

  1. Hur är The Malibu i storleken? Har Palma i 38 och den är perfekt. Ska jag ta 39 i Malibu då? Brukar ha 38.5 vanligtvis. Tack!

  2. Alltså, det här podcast-avsnittet! Jag satt nyss på altanen vid mitt hus och skrattade så högt när ni pratade om frikort, så grannarna tittade ut genom sitt fönster och trodde typ att jag var full! Nu har jag smitit in så de inte ska bli oroliga. Älskar er pod! Tack för att ni gör min semester ännu roligare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *