I den här lilla lådan brukar jag och Pär spela in lite olika grejer varje dag efter sändning. Det är lätt hänt att drabbas av We are the world-stämning när man står med lurar på framför en mikrofon. Man vill liksom klämma i. SJunga från tårna med sin helt otroliga röst som man alls inte har.

Kommer ni ihåg hur bra den var förresten? We are the world alltså. Vid Bruce Springsteens och Cindy Laupers insatser får jag sån gåshud att det nästan är obegagligt. Vilka jäkla stjärnor. Och vilka röster. Från början till slut. Och videon. Jag inte se mig mätt. Jag minns att min syrra hade en sån där USA for Africa-tröja som Kenny Rogers bär precis i början. Hur majjigt vore det inte att ha en sån att mysa runt i hemma? Överlag ser alla sjukt coola ut. Hur snygg är till exempel inte Diana Ross? Eller LaToya Jackson? Jag tror att jag ska ha den här videon som inspiration inför vårshoppingen. 

Vilka är era favoritdelar i videon?

[youtubeplay id=”jzw6GiqZyD0″ width=”480″ height=”385″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *