Alltså, den här träningsspellistan som vi satte ihop tillsammans är verkligen otroligt bra. Jag tröttnar aldrig och ser ut som århundradets stolle när jag endorfinhög som en storpundare kutar på löpbandet och mimar med till Lady Gaga, eller boxar lyckligt i takt i luften till Missy Elliott och Darude. Jag tröttnar som sagt inte, men är ändå sugen på att lägga till några nya låtar nu. Det är en spänning i sig att ställa in listan på shuffle och hoppas på att nästa låt blir något riktigt bra (bra som i endorfinkicks-bra, inte bra som i mysa runt hemma och lyssna på bra musik-bra). Och det gör det alltid med den här listan.

Hur som helst. Enrique Iglesias I like how it feels och LMFAO Sexy and I know it är dagens färskingar på listan. Nu vill jag ha förslag på fler nya låtar? Vilka är era bästa träningslåtar, de där som får dig att kuta tio minuter längre än du hade tänkt dig. Eller ta i och springa extra fort i uppförsbacken i stället för att börja gå?

[youtube wyx6JDQCslE]

[youtubeplay id=”wyx6JDQCslE” size=”medium”]

0 svar

 1. Speed Up – Andre Visior
  Send me an angel – Mythos’n DJ Cosmo
  Back in the mud – Bubba Sparxx

  Alla tre är ganska gamla, men man får upp bra fart i benen när man springer!

 2. Friendly Fires – Hawaiian air
  The National – vad som helst från High Violet plattan
  Called out in the Dark – Snow Patrol
  If you wanna – the Vaccines

  Kanske inte Lady Gaga stuk, men skönt kom igång ändå.

 3. min spurtlåt är håkan hellström-ramlar

  övriga springmusik jag springer till är nog beyonce- run the world (girls) och rebecca stella- swag in a bag

 4. In my dreams – DJ Antoine
  Volna – DJ Smash & Fast Food
  Edge of Glory – Lady GaGa (The Remixes)
  Heiress of Valentina (Alesso Remix) – Dune

  alla fyra far mig att springa som en galen Energizer bunny! 🙂

 5. Robyns Be mine (heter den så??) får mig alltid att trampa påsom en galning på spinningcykeln – och jag avskyr spinning!

  Jag ska strax börja träna efter mitt tredje snitt, inför mitt stora mål Göteborgsvarvet. Kan du inte lägga upp den där spellistan igen för lite pepp!? =)

  Ha en superbra helg!

 6. Bra tips: sheepdog eller någon annan klassiker av Mando Diao får alltid fart på mina trötta ben.

  Eller varför inte spirit in the sky?

  Och så klart elton Johns Benny and the jets?

 7. HURRA! Den här spellistan är min bästa vän på löpbandet varvat med en annan egengjord men får ett superträningssug nu när jag ser att listan ska bli lite utökad! Håller helt med dig om att spänningen ligger i att shuffla och hoppas på att nästa blir en riktig panglåt. Tack för att du fixar sån här bra träningspepp Cecilia!

 8. Kör också den här spellistan gång på gång – den hjälpte mig runt halvmaran! Mina tips:

  Adele – Set Fire To Rain (Thomas Gold Remix)
  Nause – Made Of
  The Black Eyed Peas – Just Can´t Get Enough

 9. Jag hatar att springa. Galen musiknörd. Ni måste ju ha lite old school också, med den här pumpar hjärtat som en oxe.

  Bruce Springsteen – Candy’s room.

 10. Har precis börjat löpträna igen efter sista barnet och låtarna som får mig att springa vidare är:
  ”Dom tittar när jag dansar” med Kaah
  ”Heartbreaker” Mariah Carey
  ”Italy vs Helsinki” Laakso och Peter Jöback
  ”Backseat” Staygold
  ”Deceptacon” Le Tigre
  ”Relator” Pete Yorn & Scarlett Johansson

  Åh det finns så mycket härlig musik! Underbart när löprundan känns som en förfest!

 11. Maskinen -Segertåger

  Fidget -Living on video (gammal härlig 80-talsklassiker!)

  Robyn – Don´t fucking tell me what to do

  Wofgang Gartner -Illmerica

  Calvin Harris – Feel so close

  Therapy? -screamager

  Guru Josh Project -Infinity

  Har fler riktigt bra tempohöjare i poden, men det var ett tag sedan jag sprang så nu har jag glömt en del..

 12. Har missat listan, men har en egen som jag svettas väldigt bra till! Ganska nya tillskott är Lady Gaga – Marry the night och Rihanna – We found love. Den här typen av musik går också het i min bil, älskar att köra mycket bas när jag rullar fram.

 13. Det finns många bra låtar med Ida Corr (Let me think about it).
  Vill man ha tung musik är Queens Of The Stoneage (No one knows) ljuvliga att träna till.
  Om man hellre vill lyssna på unga tjejer som rockar så lyssna på The Donnas.
  Those dancing days när det är dags för lite lugnare.
  Får kolla upp din lista:)

 14. Resten av ditt liv – Timbuktu
  Still counting – Volbeat
  Made of – Nause
  Proud Mary – Tina Turner
  Alltid rött, alltid rätt – Imperiet
  Highway man – Hoffmaestro
  En flicka som är stark – Mimikry

 15. Wow, vilken härlig video (och låt) till ’Sexy and I know it’, härligt befriande att få se killar strutta omkring för en gångs skull. 🙂 Tack för den Cecilia!

 16. Grym lista, även på bussen till mormor! Erik Hassle-stay away, körde jag på repeat på gymmet igår. Tips! Och när vi ändå är inne på musik är deportees nya platta grym, även om den passar bättre till lugna promenader…

 17. Hoppas någon av dessa kan komma in på listan!

  The Ark – Father of a son
  The strokes – Last Nite & Someday
  Mando Diao – sheepdog & sweet rids
  Den svensk björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
  Timbuktu – Resten av ditt liv
  Maroon 5 – moves like Jagger
  Destiny’s child – lose my breath

 18. Mitt tips är att lyssna på hårdrock! Jädrar vilken fart och energi jag får av att höra exempelvis ”Trooper” med Iron maiden när jag är ute och springer:)

 19. Pepp-låtar;

  Blur – Song 2
  Benny Benassi – Satisfaction
  Ida Corr vs Fedde le Grand – Let me think about it
  Rammstein – Keine Lust
  Avicci – Sweet dreams
  Goldfrapp – Ooh la la

  Kör hårt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *