20130227-130757.jpg
Ett dagens-pussel!

0 svar

    1. Skorna är reafyndade från Topshop, jag gillar att de inte är såååå jäkla crazy som många av de här wedgesneaksen är, och att det har snörning istället för kardborre.

  1. Skorna är galet snygga! Jag skulle behöva hjälp av ett modeproffs: För några dagar sedan fick jag syn på en urfin tröja på en expedit i en klädbutik, men då var jag för oengagerad att kolla upp vilket märke. Den stickade tröjan var beige/naturvit, möjligen lite kortare framtill, med en stjärna på ryggen. Råkar du känna till tröjor med en enkel stjärna på ryggen och veta var jag kan få tag i en sådan? 🙂 Tack på förhand och tack för en inspirerande blogg!

    1. Tack för tipset! Den är en skönhet den som är signerad Hunky Dory. Om det är den jag såg betyder det att jag på något vis svängt om allt i min hjärna eftersom stjärnan är framtill och inte baktill. Hm…intressant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *