Så här skrev Karin i sin blogg för någon vecka sedan. Och det är så vackert. Så hemskt på samma gång. Så perfekt formulerat. Och det går inte att inte gråta.

Imorgon verkar det som att vi åker och lämnar av det första lasset med prylar till tonåringarna på Q84, Astrid Lindgrens barnsjukhus. Jag säger första, för det kommer nog bli fler lass. En av kartongerna kommer från häriga Yves Rocher, som skänker massor av läppglans, ögonskuggor, tvålar, solglasögon, handcremer och annat sånt där härligt (det som syns i bilden är liksom bara en liten bråkdel) som killarna och tjejerna kan få när de behöver piggas upp. Tack snälla Yves Rocher, jag tror jag älskar er.

0 svar

  1. Gud så bra, men – har det inte varit lite mkt tjejgrejer?! Läppglans i all ära m ganska få killar går igång på det…
    Björn Borg – skänk snygga kallingar!! El sportkläder t både tjej & killar. Ell böcker!! El dvd el lik!!!

    Och en sak till – tror inte jag är ensam men som småbarnsmorsa sitter msn ofta hemma. Vore såååå kul om du- ni kunde fixa en träff för alla härliga mamas & en del av er bloggare tex. Middag & lite party till självkostnadspris på ngt kul ställe i Sthlm – vore inte det urkul!?

  2. Hatten av för ett alldeles fantastiskt initiativ!!! Tänk om vi alla kunde följa i dina spår, hjälpa till med det vi kan, utfrån där vi står och är! Leva lite à la Cecilia!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *